Skip to content
terug Naar blog

Hoe is het om te werken bij een thuiswedstrijd van FC Groningen?

Afbeelding Hoe is het om te werken bij een thuiswedstrijd van FC Groningen?

Werken bij FC Groningen, wat komt daar nou bij kijken? En wat moet je verwachten van zo'n unieke werklocatie? In dit artikel meer over de toffe functies die wij voor FC Groningen mogen invullen.

Het stadion

De Euroborg, het stadion van FC Groningen, is gelegen op fietsafstand van de binnenstad. In dit grote en imposante stadion worden alle thuiswedstrijden van de voetbalclub gespeeld. De clubkleuren zijn duidelijk, het is dan ook geen verrassing dat je deze kleuren overal ziet terugkomen. De groene stoeltjes en muren met witte details, ademen de clubliefde. Wanneer er een wedstrijd gaat beginnen, loopt het stadion vol met supporters. Het perfecte moment om als werknemer het verschil te maken!

Werken voor FC Groningen

Met een breed scala aan functies past er altijd wel iets bij jouw voorkeuren. Ook als je niet van voetbal houdt, is de gezelligheid met collega's of supporters de moeite waard! Het wedstrijdschema is inmiddels bekend, dus daarbij ook de werkdagen die jij voor FC Groningen aan het werk kan gaan. Deze wedstrijddagen worden gezien als grote evenementen, waar jij je steentje mag bijdragen aan het succes!

De functies

Het stadion is groot, daarom zijn er veel verschillende functies die vervult kunnen worden. Zo kan je aan het werk als sectorhoofd, afwasser, runner, horeca medewerker of kassamedewerker.

Sectorhoofd

Als je aan de slag gaat als sectorhoofd horeca ben jij verantwoordelijk voor de bezetting en instructie van de ingeplande medewerkers in jouw sector. Je houdt overzicht over de voorraden en bewaakt de procedures. Is er nood aan de de man? Dan spring jij vanzelfsprekend bij op de werkvloer.

Afwasser

Ben jij iemand die liever achter de schermen aan het knallen is? Dan is afwasser wellicht iets voor jou. Op hoog tempo zorg jij ervoor dat het servies en glaswerk wordt schoongemaakt met een grote spoelmachine.

Runner

Voor de fysiek sterke enthousiastelingen hebben we ook de functie als runner. Tijdens deze functie ben je constant bezig met het bevoorraden van de bars. Je bent zelfstandig aan het werk en sluit bijvoorbeeld de bierfusten aan.

Horeca medewerker

Ook als horeca medewerker krijg jij de kans om uit te blinken. Op verschillende plekken in het stadion wordt eten en drinken geserveerd. Bij de food & drink units zorg je ervoor dat de bestellingen snel worden verwerkt en dat de supporters hun drankje of snack ontvangen. In de business ruimtes loop je met volle dienbladen om de gasten te bedienen.

Kassamedewerker

Als kassamedewerker ben jij bezig met het opwaarderen van de saldo kaarten van de supporters. Met deze kaarten kunnen zij eten en drinken kopen. In deze functie is het belangrijk dat je de supporters gastvrij ontvangt en nauwkeurig te werk kan gaan.

Solliciteren

Voel jij je geroepen om voor FC Groningen te beginnen? Solliciteer dan direct. Ken jij iemand anders die geschikt is voor 1 van de profielen, draag diegene aan en verdien €50 netto met de Tik 'm aan actie!