Skip to content
terug Naar blog

4 redenen waarom werken als schoonmaker ideaal is!

Afbeelding 4 redenen waarom werken als schoonmaker ideaal is!

Werken in de schoonmaak. Er bestaan veel vooroordelen over, maar waarom eigenlijk? Wij bieden verschillende schoonmaakbanen aan en merken dat er altijd een veel animo voor is! Daarom vier redenen waarom werken in de schoonmaak ideaal is!

Korte diensten

In de schoonmaak is het gebruikelijk dat er korte diensten worden gewerkt van zo'n 1 à 2 uur. Wel is dit afhankelijk van de locatie die schoon gemaakt moet worden. Werk jij liever meer uren in de week? Combineer dan meerdere schoonmaakdiensten op verschillende plekken, zodat je de uren aanvult! Op deze manier heb jij ook wisselende werkzaamheden en werklocaties!

Flexibel

Omdat het korte diensten zijn, is het werken als schoonmaker ook enorm flexibel. Vaak begin je voor openingstijd of na sluitingstijd, maar is het wel mogelijk om daarin je eigen startmoment te bepalen. Moet jij in de ochtend bijvoorbeeld bezig voor de studie? Solliciteer dan op een functie waarbij je mag starten in de middag of avond! Door de flexibele werktijden, is een baan als schoonmaker makkelijk te combineren met andere verplichtingen.

Salaris

Wist je dat het salaris in de schoonmaakbranche aanzienlijk hoger is dan in andere sectoren? Vaak begint het salaris rond de €11,83 en kan dit oplopen tot €13,50 per uur bij meer ervaring!

Locaties

De Schoonmaakbranche gaat altijd door. Kantoren, sportverenigingen, scholen en bijvoorbeeld horeca gelegenheden moeten worden schoongemaakt voordat er weer gasten ontvangen kunnen worden. Door deze grote hoeveelheid aan locaties, worden er ook altijd schoonmakers overal in Nederland gezocht. Ook wij bieden banen aan over het hele land. Omdat je dit beroep overal kunt uitvoeren, is er bijna altijd een plek dichtbij huis beschikbaar!

Overtuigd om te gaan werken in de schoonmaak? Check onze vacatures online!