Skip to content
terug Naar blog

De leukste zomerbanen!

Afbeelding De leukste zomerbanen!

Diploma binnen of gaat jouw zomervakantie bijna beginnen. Eén ding is zeker, jij gaat een heerlijke zomer tegemoet. Om alles eruit te halen wat er in zit, heb jij waarschijnlijk al vakanties geboekt of leuke activiteiten gepland met familie en vrienden. Maar wat doe je nu in de tussentijd en hoe financier jij jouw droom vakantie? Wij weten raad!
Met de perfecte zomerbaan heb jij namelijk een leuke dagbesteding samen met jouw leeftijdsgenoten en een gevulde portemonnee!

Feestbeesten opgelet!

Een zomerbaan die jij niet wilt missen, kan ik uit ervaring vertellen, is werken op een festival. In Nederland is het festival seizoen eindelijk weer geopend en dat betekent dat door het hele land de gekste feesten georganiseerd worden. Er is een gezellige sfeer, lekker eten en goede muziek. Jij staat achter de bar en geeft drankjes uit, of serveert eten uit een foodtruck. Door de vele verschillende festivals is er voor ieder wat wils. Geef je samen met je vrienden en vriendinnen op via onze website!

Even weg van thuis

Is jouw vakantie in de soep gelopen of wil jij er graag echt even tussenuit? Ga dan aan het werk en op reis in één. Jij kan namelijk gaan werken op één van de Waddeneilanden! Jij kan hier voornamelijk werken in de horeca. Heb jij jouw werkplek gevonden? Dan wordt jouw slaapplek geregeld, krijg jij een vergoeding voor de bootreis en maaltijden en kom jij terecht in een enthousiast en gemotiveerde groep waar jij aan het einde van de reis een hechte vriendschap mee hebt opgebouwd! Zien we jou deze zomer?

Flexibel en stabiel

Natuurlijk is het logisch dat jij denkt: werken? Pff daar heb ik echt geen zin in, dan heb ik helemaal geen vrije tijd meer over. Maar niks is minder waar! Ga jij werken als schoonmaakmedewerker, dan werk jij samen met je collega’s korte uren op flexibele momenten. Oftewel, genoeg tijd over om er een fantastische zomer van te maken!

Handen uit de mouwen

Ben jij fysiek fit en werk jij graag met je handen? Dan ben jij de perfecte kandidaat om te werken in de logistieke sector! Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat het laad- en losproces in goede banen verloopt. Eén van de leuke bijkomstigheden van deze functie is dat jij zelf je uren in kunt plannen en voor bijzondere werktijden vaak een bonus krijgt!

Dit zijn maar een paar voorbeelden van zomerbanen en er zijn nog veel andere opties. Dus wil jij graag een zomerbaan vinden die bij jou past? Bekijk onze website of neem contact met ons op via Whatsapp of bel 050 - 30 50 086!