Skip to content
terug Naar blog

Uitzendkracht in de spotlight: Gijs Oswald

Afbeelding Uitzendkracht in de spotlight: Gijs Oswald

Het voetbalseizoen is weer begonnen en dat betekent ook weer voor FC Groningen volle stadions met enthousiaste supporters. Maak deze week kennis met onze topper Gijs, sinds kort werkzaam bij FC Groningen en lees over zijn ervaringen tot nu toe!

Kun je wat over jezelf vertellen?
Mijn naam is Gijs Oswald. Ik woon op dit moment in Harlingen en ben sinds september begonnen aan de studie International Business aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In mijn vrije tijd sport ik graag en wissel ik dit af met het doen van een biertje (of meerdere) in de stad.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Bij FC Groningen ben ik werkzaam in de biercontainer bij unit 2. Zoals de naam het al zegt, zorg ik ervoor dat alle supporters kunnen genieten van een biertje voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is eigenlijk altijd druk en nooit saai. Dat ligt natuurlijk ook aan de stand van de wedstrijd haha! De laatste wedstrijd waarbij FC Groningen verloor van AZ, merkte je bijvoorbeeld wel dat de sfeer omsloeg. Daar moet je tijdens het werk dan wel rekening mee houden, maar dat hoort er nou eenmaal bij.

Wat maakt het werken bij FC Groningen zo leuk?
Het leukste aan het werk is de gezellige sfeer in het stadion bij zowel de supporters, als bij de collega’s. Iedereen heeft natuurlijk zin in de wedstrijd. Je staat elke keer met andere mensen, waardoor je steeds meer mensen leert kennen die ook werken via 365Werk. Na de wedstrijd doe je dan ook vaak een biertje met de andere uitzendkrachten, waarbij je de avond bespreekt en elkaar beter leert kennen.

Hoe ben je terecht gekomen bij FC Groningen?
Een vriendin van mij werkte er al en zei dat dit echt wat voor mij was. Ik heb zelf mijn hele leven gevoetbald en wilde graag wat bijverdienen zonder vast te zitten aan een bepaald aantal uren in de week. Dit baantje in het Groningse stadion was dus een schot in de roos!

Ben jij ook nog op zoek naar een flexibele bijbaan en wil jij onderdeel worden van een mooie groep collega’s net zoals Gijs? Bekijk de vacatures bij FC Groningen!