Skip to content
terug Naar blog

Uitzendkracht in de spotlight: Amra Gusic

Afbeelding Uitzendkracht in de spotlight: Amra Gusic

Iedereen krijgt een glimlach op zijn gezicht wanneer de bus van PostNL voor je huis stopt. Voordat dit pakketje bij jou thuis komt, moet er behoorlijk wat werk verricht worden. Maak deze week kennis met onze topper Amra, werkzaam bij PostNL en lees over al haar ervaringen!

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Amra Gusic en ben 30 jaar oud. Ik heb een man en drie kinderen met wie ik op dit moment in Hoogezand woon. Ik heb al eerder bij PostNL gewerkt, maar met het hebben van drie kinderen was het een tijdje niet te combineren. Na een paar jaar ben ik toch weer benaderd en hebben we een rooster kunnen maken dat voor mij goed te combineren valt.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik ben bij PostNL begonnen als opvoermedewerker. Dit is echt het bandwerk waarbij je pakketten op de band tilt. Inmiddels heb ik ook andere taken erbij gekregen. Ik maak ook karren klaar, help chauffeurs bij de planbalie en help mensen die nieuw in het bedrijf komen werken. Je kan wel zeggen dat ik eigenlijk een allround medewerkster ben. Ik spring bij waar ik nodig ben.

Wat maakt het werken bij PostNL zo leuk?

Vijf jaar geleden ben ik bij PostNL terechtgekomen om op de zaterdag te werken. Het klikte goed en ik vond het werk leuk om te doen. Ik ben dan ook steeds meer gaan werken in de ochtenden door de week. Dit was erg fijn aangezien ik ook veel tijd overhield voor andere dingen en natuurlijk ook vooral voor mijn kinderen. Wat ook erg meehelpt is het hebben van zulke leuke collega’s.

Hoe ben je terecht gekomen PostNL?

Ik vond deze vacature op internet. Ik deed eerst seizoenswerk ergens anders in Hoogezand. Toen zag ik dus de optie bij PostNL om eerst alleen op de zaterdagen te werken. Dit was ideaal omdat mijn man dan thuis was voor de kinderen. Ik kon gelijk aan de slag!