Skip to content
terug Naar blog

Last minute geld nodig voor de zomervakantie? Lees hier onze tips!

Afbeelding Last minute geld nodig voor de zomervakantie? Lees hier onze tips!

Ben jij ook al aan het aftellen tot de zomervakantie, maar wil je nog wat extra geld verdienen om er echt een geweldige tijd van te maken? Geen zorgen, er zijn genoeg manieren om snel aan extra geld te komen! Als uitzendbureau hebben we vijf handige tips voor je verzameld.

1. Verkoop spullen die je niet gebruikt

Heb je kleding, boeken of elektronica die je niet meer gebruikt? Verkoop ze online via websites zoals Marktplaats, Vinted of via sociale media. Dit is een gemakkelijke manier om snel extra geld te verdienen.

2. Verkoop je creatieve werk

Ben je creatief en maak je bijvoorbeeld schilderijen, foto’s of muziek? Dan kun je deze verkopen via platformen zoals Etsy of Society6. Ook sieraden maken en deze verkopen op rommelmarkten of via sociale media is een goede optie.

3. Word klusjesman/-vrouw

Ben je handig en kun je bijvoorbeeld goed klussen, schoonmaken of tuinieren? Bied dan je diensten aan bij mensen in de buurt. Zo besparen zij tijd en moeite en verdien jij snel wat extra geld!

4. Geef bijles

Als student kun je geld verdienen door bijles te geven aan middelbare scholieren of studenten die jouw expertise in bepaalde vakken nodig hebben. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je cv!

5. Zoek uitzendwerk

Wil je snel geld verdienen? Dan is uitzendwerk een goede optie. Bij ons uitzendbureau hebben we regelmatig kortlopende vacatures beschikbaar, zoals in de horeca. Hierdoor kun je flexibel werken en extra geld verdienen. Bekijk hier welke horecavacatures wij aanbieden!

Als student is het belangrijk om te kijken welke optie het beste bij jou past. Schrijf je in bij 365Werk en wij helpen je graag aan een baan die bij jou past en die snel extra geld oplevert. Zo kun je volop genieten van de zomer!