Skip to content
terug Naar blog

Verken de KEI-week in Groningen en ontdek jouw ideale (bij)baan!

Afbeelding Verken de KEI-week in Groningen en ontdek jouw ideale (bij)baan!

De zomer loopt ten einde en dat betekent dat de KEI-week in Groningen voor de deur staat! Ben jij een aankomende student en klaar om de stad, je medestudenten en alle mogelijkheden te ontdekken? Dan is de KEI-week dé kans voor jou! Maar wist je dat je ook na de KEI-week altijd bij ons terecht kunt voor de leukste flexibele (bij)banen in Groningen? In deze blog nemen we je mee in de wereld van de KEI-week en laten we zien hoe je jouw ideale (bij)baan kunt vinden bij ons uitzendbureau.

Wat is de KEI-week?

De KEI-week, voluit de Kennismaking en Introductie van de stad Groningen, is een week vol evenementen, activiteiten en feesten die speciaal zijn georganiseerd voor nieuwe studenten. Het is dé manier om de stad en je medestudenten te leren kennen, nieuwe vriendschappen te sluiten en jezelf onder te dompelen in het studentenleven.

Een geweldige start van jouw studentenleven

Tijdens de KEI-week maak je kennis met alle facetten van het studentenleven. Je ontdekt de stad, bezoekt feesten en evenementen en maakt nieuwe vrienden. Het is een geweldige manier om de stad te verkennen en de cultuur van Groningen te ontdekken.

Altijd flexibele (bij)banen beschikbaar bij ons

Bij ons uitzendbureau begrijpen we dat de KEI-week voornamelijk draait om genieten en kennismaken. Maar ook na de KEI-week staan wij voor je klaar! Wij bieden flexibele (bij)banen in Groningen, waar je op elk moment terecht kunt. Of je nu wat extra geld wilt verdienen naast je studie of op zoek bent naar een flexibele baan die goed aansluit bij jouw drukke schema, wij hebben de perfecte opties voor jou. Bij ons kun je bijvoorbeeld in de horeca werken en via WhatsApp reageren op openstaande diensten. Zo kun je werken wanneer het jou uitkomt en genieten van alle vrijheid die het studentenleven te bieden heeft.

Vind jouw ideale (bij)baan

Of je nu wilt werken in de horeca, de evenementenbranche of andere sectoren, wij hebben een breed aanbod aan vacatures en mogelijkheden die passen bij jouw interesses en beschikbaarheid. Met onze flexibele pools kun je zelf bepalen wanneer en hoeveel je wilt werken. Zo kun je jouw (bij)baan perfect afstemmen op je studie en sociale activiteiten.

De KEI-week is een super gezellig moment waarin je de stad Groningen kunt ontdekken, nieuwe vriendschappen kunt sluiten en kunt genieten van het bruisende studentenleven. Maar ook na de KEI-week kun je bij ons terecht voor de leukste (bij)banen in Groningen. Of je nu op zoek bent naar een baan naast je studie of gewoon wat extra geld wilt verdienen, wij hebben de perfecte mogelijkheden voor jou. Ontdek de KEI-week, maak nieuwe herinneringen en vind jouw ideale (bij)baan via 365Werk!