Skip to content
terug Naar blog

Van bedienen bij de kartbaan naar orderpicken in Winschoten

Afbeelding Van bedienen bij de kartbaan naar orderpicken in Winschoten

Deze tijd vraagt om flexibiliteit, aanpassingsvermogen en acceptatie! En de uitzendkrachten van 365Werk kunnen er wat van hoor! Wij hebben onwijs veel klanten in de horeca waardoor er nu flink wat mensen tijdelijk niet kunnen werken. Waar mogelijk proberen wij hun alsnog kansen te bieden om, tijdelijk ergens anders, aan het werk te gaan.

Ellen is een van de uitzendkrachten die direct enthousiast werd toen wij haar vroegen voor een tijdelijke klus. Naderhand hebben we haar een aantal vragen gesteld hoe ze deze situatie heeft ervaren!

Wat voor werk deed je voordat de coronacrisis begon?

Voordat de coronacrisis begon was ik werkzaam bij de kartbaan in Kardinge. Hier werkte ik in de horeca.

Wat voor werk doe je nu en wat vind je daarvan?

Ik heb nu een aantal keer bij Droginet in Winschoten gewerkt. Ik vond dit heel leuk om te doen, maar het was toch wel heel anders dan wat ik gewend ben. Wanneer je in de horeca werkt sta je natuurlijk de hele tijd, maar bij het orders picken loop je veel meer dan je denkt! Er hing wel een hele fijne sfeer op de werkvloer waardoor het hier heel gezellig was om te werken.

Hoe zorg je ervoor dat de verveling niet toeslaat in deze tijd?

In het begin van de thuisisolatie had ik nog wat schoolwerk wat ik kon oppakken. Dat ligt nu even stil omdat we bijna het nieuwe blok in gaan. Om mij niet te verveling ben ik m’n huis aan het opknappen, daar kom ik nu eindelijk een keer aan toe. Ik heb een heerlijke tuin waar ik de afgelopen weken ook heel fijn in de zon heb kunnen zitten, dus ik verveel me eigenlijk niet heel erg.

Wat mis je het meest?

Waar ik het meest tegenaan loop, is dat het niet zo gemakkelijk is om met vrienden af te spreken, ik krijg daar elke keer een soort schuldgevoel door ookal hanteer ik de 1,5 meter. Daarnaast mis ik het om een knuffel te krijgen van mijn opa’s en oma’s. Ik ga daar nu vaak heen om even te zwaaien.