Skip to content
terug Naar blog

Wat zijn de voordelen van de FlexApp?

Afbeelding Wat zijn de voordelen van de FlexApp?

Vanaf 16 mei 2022 zal de FlexApp beschikbaar zijn om te downloaden. Een lang gekoesterde droom. Hiermee zetten wij een grote stap in de wensen en behoeften van onze uitzendkrachten.

Ieder jaar houden wij een tevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek is van groot belang, want hierdoor komen ontzettend veel nieuwe kansen voor ons aan het licht. Zo ook een app. Jaren lang is hier keihard aan gewerkt en heeft ons team van developers geprobeerd zoveel mogelijk elementen te verwerken in de eerste versie van de app.

Altijd op de hoogte

Je hebt 24/7 toegang tot je contract en loonspecificaties. Geef je zelf je uren door? Dan ontvang je een seintje als we deze nog niet binnen hebben, zodat je dit nog op tijd door kan geven voor de eerstvolgende uitbetaling. Op deze manier kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Snel declareren

Heb je kosten gemaakt die je mag declareren? In de FlexApp kan je direct een foto maken en de bon of factuur uploaden. Zo is je declaratie binnen een minuut ingediend!

Exact zien wanneer je wordt uitbetaald

Met de FlexApp gaan we nog een stapje verder in transparant zijn; je kan precies zien wat de uitbetaalmomenten zijn. Op deze manier kan kan jij met een glimlach wachten op jouw payday!

Makkelijk uren schrijven

Met de app kan jij mega snel en makkelijk je uren schrijven, bijvoorbeeld doordat je uren kan kopiëren naar de rest van de dagen en het tussentijds op kan slaan. Maar ook als je je uren niet zelf hoeft door te geven vind je deze al voor de uitbetaling terug in de FlexApp!

Inzicht in je vakantie uren

Altijd en overal inzicht in je opgebouwde reserveringen. Je kan precies zien hoe veel vakantie uren je hebt opgebouwd en je bepaalt zelf wanneer je deze opneemt.

Een app op je telefoon

Met het gebruik van de FlexApp is onze omgeving mobileproof! De app installeer je via de website van 365Werk en daarna heb je altijd toegang tot jouw account.

Met één klik solliciteren

Ook als sollicitant heb jij profijt van de app. Maak een account aan, vul je gegevens één keer in en solliciteer gemakkelijk op verschillende vacatures.

Overtuigd? Download de app!