Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Jessie

Afbeelding Even voorstellen: Jessie

Hoelang werk je al bij 365werk?

Sinds 7 juni 2021, dus nu een jaar. Ik ben hier gekomen toen de horeca net weer open ging vanuit een lockdown. Het was toen extra druk op het werk en een extra uitdaging om alles als HR medewerker onder de knie te krijgen.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf?
Ik ben dus HR medewerker en zorg er met mijn collega’s voor dat de uitzendkrachten aan het werk gaan. Vanuit de werving en selectie komen ze door naar ons en doen wij al het administratieve werk. We zorgen ervoor dat uitzendkrachten zich bij ons inschrijven, een contract krijgen en beantwoorden vragen die uitzendkrachten hebben. Denk hierbij aan vragen over vakantiedagen en loonstroken. We zijn dan ook de hele dag bereikbaar via de telefoon, mail, chat en whatsapp.

Wat maakt het werken als HR medewerker bij 365werk zo leuk?

Het is veelzijdig werk. Ik kan administratief werk veel afwisselen met klantcontact. Dit zorgt ervoor dat het uitdagend blijft en het niet eentonig wordt. Je hebt een functie die je zelf mag inrichten.

Wat heb je eigenlijk gedaan voordat je bij 365werk kwam werken?

Ik heb de opleidingen Toerisme en Reizen gedaan en Luchtvaart en dienstverlening afgerond. Iets totaal anders dan het werk wat ik nu doe. Ik heb voor mijn stage een tijd in de randstad gewoond, toen wilde ik nog stewardess worden. Ik vond dit erg leuk, maar gaf toch de voorkeur aan de rust in het Noorden. Zo ben ik doelgericht gaan kijken naar vacatures in Groningen. Eerst heb ik vijf jaar bij een deurwaarderskantoor gewerkt. Daarna ben ik al snel bij 365werk terecht gekomen. Ik had in eerste instantie gesolliciteerd voor de functie als recruiter, maar tijdens het gesprek kwam al snel naar voren dat ik geschikter was voor de HR afdeling en ben ik daar gelijk begonnen.

Wat maakt volgens jou 365werk anders dan andere uitzendbureaus?

We zijn een klein en jong bedrijf. Dit zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden zijn. Alles gebeurt in principe met elkaar. Kijk bijvoorbeeld naar de flexapp. De developers hebben het uitgewerkt, maar iedereen heeft input gegeven. Ik denk dat we daardoor erg betrokken met elkaar zien en we ons daarmee onderscheiden. We hebben natuurlijk een directeur en teamleiders, maar dat betekent niet dat je maar een nummertje bent. Iedereen kent elkaar en iedereen is gelijk waardoor iedereen ook meegroeit met het bedrijf. Ik vind dat 365werk dat ook echt uitstraalt.
Ook staat 365werk natuurlijk bekend als het online uitzendbureau. Tegenwoordig werkt bijna elk bedrijf online, maar ik denk dat wij het gehele proces erg goed hebben ingericht. De inschrijving tot de ondertekening van het contract gaat allemaal online. Sollicitatiegesprekken kunnen ook via teams, waardoor dit voor veel jongeren ook laagdrempeliger kan zijn dan het fysiek op gesprek komen.