Skip to content
terug Naar blog

365 dagen knallen, stressen, leren en plezier!

Afbeelding 365 dagen knallen, stressen, leren en plezier!

Waar we 2017 met 5 medewerkers begonnen zijn, gaan we het jaar uit met 10! Dubbel zoveel collega’s, waardoor we vaak niet meer gezamenlijk aan de lunchtafel passen. Ook het boodschappen doen op de fiets is voorbij; die laten we nu bezorgen. 

Met al deze nieuwe talenten op de werkvloer, zijn er inmiddels ook echte “afdelingen” ontstaan. Zo hebben we nu  systeemontwikkelaars, financiële slimmeriken, back- en frontoffice dames en recruiters! Het is nog steeds ‘een team een taak’, maar dan met elk ons eigen stukje. 

De systeemontwikkelaars hebben grote stappen gezet en de online omgeving voor opdrachtgevers en uitzendkrachten een super update gegeven. Elke keer dat we de online omgeving openen zijn we trots om het mooie resultaat. 

In de tussentijd blijft het aantal vacatures dat wij uitzetten en vullen per week groeien; succesjes die gevierd worden! Steeds meer organisaties weten ons te vinden en aan de lijst met uitzend- en payrollkrachten lijkt geen einde te komen.

Dit is niet alleen door ons opgemerkt, maar ook door het Financieel Dagblad. Waarvan wij in november de FD Gazellen Award hebben ontvangen. Nu behoren wij officieel tot de top 10 snelst groeiende bedrijven van Noord Nederland. 

Een nog recenter nieuwtje: sinds een paar weken kunnen al onze uitzend- en payrollkrachten hun contract online ondertekenen. Dit gaat zoveel sneller en scheelt heel wat print-, kopieer- en scantijd (weer een boom gered!).

Tot slot zijn we ook heel blij dat onze online kanalen steeds beter bezocht worden. Meer volgers, meer likes, meer leuke online contacten. Bedankt hiervoor !! :) 

Natuurlijk is het bij 365 niet alleen maar feest. Er worden genoeg extra uurtjes gemaakt, lastige problemen opgelost en gewoon keihard gewerkt. Maar positief nieuws is veel leuker om te delen! Wij hebben dan ook intens genoten van dit jaar en kijken nu al uit naar alles wat 2018 ons gaat brengen. 

365Werk wenst jullie allemaal een gelukkig, gezond en gezellig nieuwjaar toe!