Skip to content
terug Naar blog

Uitzendkracht in de spotlight: Roelof Jan Zeef

Afbeelding Uitzendkracht in de spotlight: Roelof Jan Zeef

Every Thursday: the house of students! Wanneer jij op donderdagavond uitgaat in Groningen, heb je ongetwijfeld een kijkje genomen in de PALACE. Zo ging Roelof Jan ook altijd naar de PALACE, voorheen Kokomo, toe. Tegenwoordig staat hij zelf achter de bar. Lees hier het verhaal van Roelof!

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Roelof Jan Zeef, 27 jaar oud en op dit moment zo’n 4 jaar werkzaam bij de PALACE. Naast horecawerk heb ik ook veel verschillende en andere banen gehad, onder andere in de bouw. Voor de pandemie heb ik altijd als runner gewerkt bij de PALACE, dan haal je de glazen uit de zaal. Tijdens corona ben ik even gestopt, maar toen ik hoorde dat ze weer mensen zochten, ben ik in 2 dagen opgeleid om aan de slag gegaan als Barhoofd!

Wat zijn dan zoal jouw werkzaamheden als barhoofd?

Bij de PALACE ben ik dus op dit moment barhoofd. Bij deze functie is het van belang om het overzicht te hebben over alles wat er achter de bar gebeurd. Ik heb een oortje in, waarmee ik contact heb met de runners en portiers. Dat is erg belangrijk in een club. Naast het maken van drankjes zijn er ook veel taken die je hebt voordat de club opengaat. Denk aan het klaarzetten van plastic bekers, de hekken voor de ingang en het snijden van het fruit voor de cocktails. Je moet alles checken voordat de mensen komen.

Wat maakt het werken bij de PALACE zo leuk?

Het leukste is dat je zelf het feestje maakt achter de bar. Er zijn zoveel mensen van je eigen leeftijd die allemaal willen feesten, dat zorgt voor een geweldige sfeer. De mensen die er werken zijn ook echt mijn vrienden geworden, gewoon een extra familie. Ik noem het ook wel mijn palacefamily. Je maakt zoveel mee met elkaar en we doen dan ook veel met elkaar op de dagen dat we niet hoeven te werken.

Hoe ben je terecht gekomen bij de PALACE?

Een vriend van me werkte in de Kokomo, zo heette de PALACE toentertijd. Ik ging daar altijd uit en kende er veel mensen. Hij vroeg op een gegeven moment of ik er niet ook moest komen werken. Ik dacht waarom niet. Inmiddels zijn we vier jaar verder en werken we nog steeds samen haha!