Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Nadia

Afbeelding Even voorstellen: Nadia

Hoelang werk je al bij 365Werk?

Ik ben werkzaam bij 365Werk sinds maart 2019. Bijna 4 jaar alweer!

Wat zijn jouw werkzaamheden bij 365Werk?

In 2019 ben ik begonnen als HR-medewerker. In die functie ben je vooral bezig met de administratie, denk aan het inschrijven van nieuwe uitzendkrachten, contracten maken en beantwoord je alle vragen van uitzendkrachten via de telefoon, mail en chat.

Sinds vorig jaar ben ik accountadviseur. Ik ben het aanspreekpunt voor verschillende opdrachtgevers. Ik vind het belangrijk dat onze opdrachtgevers snel met ons kunnen schakelen en dat er dus korte lijnen zijn. Door goed contact te onderhouden leer je wat de verwachtingen en wensen zijn en pas je je daarop aan. De ene vindt het fijn als je regelmatig langskomt, de ander vindt een telefoontje voldoende.

Verder zit ik samen met 2 collega’s in de projectgroep Baas in Lean. Elk kwartaal pakken we een bestaand proces binnen 365Werk en kijken we waar de verbeterpunten liggen en hoe het efficiënter kan. Zo hebben we inmiddels het uren -en inschrijfproces kunnen verbeteren. Op dit moment zijn we bezig met het klachtenproces.

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor HR en probeer ik mij zoveel mogelijk te ontwikkelen op het gebied van wet- en regelgeving. De combinatie van wat ik nu doe vind ik super leuk!

Wat heb je gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?

Ik heb toerisme & recreatie gedaan op het Noorderpoort, daarna ben ik commerciële economie gaan studeren aan de Hanzehogeschool. Naast mijn studie werkte ik bij de MediaMarkt (bijna 10 jaar). Dit was ideaal voor de avonden en weekenden. Ik heb bij de informatiebalie gewerkt waar ik veel heb kunnen leren van het klantcontact met verschillende mensen.

Wat maakt volgens jouw 365Werk anders dan andere uitzendbureaus?

365Werk kent echt een open cultuur. Iedereen is zo vrij om te zeggen: ik heb een idee! Je krijgt de kans om een eigen draai te geven aan je functie, dat heb ik ook gedaan. Er hangt een informele sfeer en er zijn geen lagen dus iedereen is benaderbaar. Je werkt samen met je team naar de doelen toe. En niet geheel onbelangrijk, we zijn een hecht team met veel gezelligheid!