Skip to content
terug Naar blog

Pascal Zweep over werken bij MartiniPlaza!

Afbeelding Pascal Zweep over werken bij MartiniPlaza!

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Pascal Zweep, ik ben 30 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in het mooie en zonnige Wagenborgen. In totaal heb ik ongeveer 9 jaar lang als Operator in een fabriek gewerkt. Op een gegeven moment dacht ik: laat ik gaan doen wat ik echt leuk vind. Nu zit ik midden in mijn opleidingstraject als touringcarchauffeur, wat erg goed te combineren is met mijn werk bij MartiniPlaza! In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin en daarnaast sport ik veel.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij MartinaPlaza?

Bij MartiniPlaza zijn we voornamelijk bezig met het opbouwen van evenementen die er plaats zullen vinden. De klant geeft de opdracht met hoe een zaal of ruimte opgebouwd of ingericht moet worden. Dit voeren we vervolgens dan ook naar wens uit. Het leuke hierbij is dat we zelf ook moeten kijken hoe dit het beste kan gebeuren. Na afloop van het evenement bouwen we de zaal weer netjes af. Op sommige drukke dagen mag ik bovendien ook meehelpen als parkeerondersteuner. Dit werk wordt zeer gewaardeerd door bezoekers, en is dan ook iets waar ik erg blij van word.

Hoe ben je terechtgekomen bij MartiniPlaza?

Ik zit momenteel dus in een opleidingstraject. De dagen dat ik les heb zijn niet structureel, daarom ben ik op internet op zoek gegaan naar flexibel werk. Zo kwam ik al snel terecht bij MartiniPlaza, dat mij erg leuk leek. Zelf heb ik hier ook meerdere evenementen meegemaakt. Ik heb gelijk gesolliciteerd en kon er vrijwel direct aan de slag!

Wat maakt het werken bij MartiniPlaza zo leuk?

Een dag bij MartiniPlaza ziet er nooit hetzelfde uit. De ene keer bouwen we een zaal op voor 50 man, de andere keer is dit voor een paar duizend man. Dit is afhankelijk van het evenement dat er plaatsvindt. Altijd wanneer ik in de auto zit naar huis, heb ik een voldaan gevoel. Dat vind ik enorm fijn aan dit werk. Ook heb ik een leuk team met veel collega’s die ik tot nu toe allemaal mag! Iedereen is altijd erg energiek en heeft zin om met de dag te beginnen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de werkvloer!

Hoe vind je het om te werken via 365Werk in het algemeen?

Omdat mijn werk bij MartiniPlaza maar tijdelijk is, is het werken via 365Werk voor mij ideaal. 365Werk vult de gaten in mijn agenda aan met werk en daar ben ik erg blij mee. Daarnaast is het contact met de dames van 365Werk erg goed. De communicatie verloopt soepel en als ik een vraag heb, wordt er alles aan gedaan om die te beantwoorden. Ik zou daarom 365Werk daarom zeker aan iedereen aanbevelen! Ben jij na het verhaal van Pascal ook enthousiast geworden om hier te werken? Neem dan contact op met Odette via het volgende nummer: 06-11417706!