Skip to content
terug Naar blog

Mijn studentenbijbaan bij 365Werk om nooit te vergeten!

Afbeelding Mijn studentenbijbaan bij 365Werk om nooit te vergeten!

Hallo allemaal! Mijn naam is Julia de Koning en ik ben marketingmedewerker bij 365Werk. Als 21-jarige student zit ik momenteel in mijn derde jaar bedrijfskunde en heb ik ruim 1,5 jaar met veel plezier bij 365Werk gewerkt. Nu is het tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en me te focussen op andere dingen. Voordat ik vertrek, wil ik graag mijn ervaringen bij dit bedrijf met jullie delen!

Hoe ik bij 365Werk ben gekomen

Na mijn eerste jaar van mijn studie, midden in de coronatijd, besloot ik op zoek te gaan naar een baantje. Op de site van 365Werk stuitte ik op een vacature voor administratief medewerker bij een hotel. Na een positief telefonisch sollicitatiegesprek met recruiter Chris, werd ik uitgenodigd voor een gesprek op kantoor. Hoewel ik in eerste instantie niet van plan was om bij 365Werk zelf te gaan werken, werd ik uiteindelijk enthousiast en ben ik blij dat het zo is gelopen!

Van HR-medewerker naar Marketing medewerker

In eerste instantie begon ik bij 365Werk als HR-medewerker, wat goed te combineren was met mijn studie. Ik leerde veel over contracten en zaken als vakantiegeld, pensioenen en ziektegeld. Na een half jaar werd er een evaluatiegesprek gehouden waarin ik aangaf interesse te hebben in de marketingafdeling. Na enkele weken werd ik lid van het marketingteam, waar ik zelf kon bepalen waar ik me op wilde richten.

Aan de slag in de marketing

Bij marketing kreeg ik de kans om mijn creativiteit te uiten en voornamelijk bezig te zijn met social media. Samen met Noa en Jesse stelden we een contentplanning op en ik had de mogelijkheid om vacaturefilmpjes te maken en een promotievideo te regelen voor PostNL. Er was ruimte om te experimenteren, hoewel niet alles altijd succesvol was. Maar dat was geen probleem, het maakte deel uit van het leerproces.

Mijn meest bijgebleven herinnering van 365Werk

Een geweldige herinnering is de wintersport in Winterberg afgelopen februari. Het weekend weg met collega's was een heel andere sfeer dan de gebruikelijke borrels. We hebben enorm gelachen, vooral tijdens de skiles en de après-ski.

Wat ik heb geleerd van mijn tijd bij 365Werk

Wat ik erg leuk vond, is dat ik meteen betrokken werd bij verschillende aspecten van het bedrijf, zowel binnen als buiten het werk. Ik mocht bij belangrijke bijeenkomsten en presentaties aanwezig zijn en merkte dat 365Werk een bedrijf is dat altijd probeert te innoveren. Het gemotiveerde team heeft me altijd geïnspireerd om een stapje extra te zetten.

Dan zit het er nu echt op voor mij. Ik wil iedereen binnen 365Werk bedanken voor de gezelligheid en de kansen die ik heb gekregen. Ik ben altijd met plezier naar kantoor gegaan om iedereen weer te zien en nieuwe dingen te bedenken! Dit neem ik zeker mee!

Ben jij ook nog benieuwd naar alle openstaande vacatures die wij momenteel hebben? Bekijk dan alle openstaande vacatures van 365!