Skip to content
terug Naar blog

De voordelen van werken in een flexpool

Afbeelding De voordelen van werken in een flexpool

De voordelen van werken in een flexpool

Je kent het wel, aan het einde van je geld houd je altijd nog een stukje maand over. Hoe fijn is het dan dat je via 365Werk toch nog last minute wat extra geld kan verdienen. In deze blog vertellen wij je graag meer over onze werkwijze en ook de voordelen van het werken in onze flexpools!

De flexpools van 365Werk

Bij 365Werk hebben wij verschillende flexpools voor onder andere het werken in de horeca, schoonmaak, logistiek en evenementenopbouw (Martiniplaza). Zodra jij hebt aangegeven dat je in een of meerdere van de pools wil worden opgenomen zal er een korte (telefonische) kennismaking plaatsvinden met een van onze enthousiaste recruiters. Is de klik er van beide kanten? Mooi, dan word jij toegevoegd aan de desbetreffende whatsappgroep. Via dit kanaal worden dagelijks de leukste diensten aangeboden en jij reageert zodra jij een dienst kan werken!

Werken wanneer het jou uitkomt

Heb je de ene week meer tijd om te werken dan de andere week? Geen probleem! Een van de voordelen van werken via onze flexpool is dat je kan werken wanneer het jou uitkomt! Jij hebt de regie en bepaalt je eigen rooster. Dat is pas werken als een baas!

Afwisselende werkzaamheden

Door aan de slag te gaan via onze flexpool is geen werkdag hetzelfde! De ene keer sta jij achter de bar op de TT in Assen, de volgende dag sta jij eten uit te serveren op een foodfestival. Het kan allemaal! Bijkomend voordeel? In een korte tijd kun jij op verschillende gebieden werkervaring opdoen en erachter komen wat bij jou past! Ben je hierna toch toe aan meer vastigheid? Onze recruiters helpen je graag met het vinden van de juiste baan.

Werk samen met je vrienden

Door samen te werken met je vrienden is elke werkdag een feestje. Bij 365Werk werken wij samen met grote opdrachtgevers. Hierdoor zoeken wij voor evenementen vaak meerdere medewerkers waardoor jij samen met je vrienden kan worden ingepland! Uiteraard ontmoet jij tijdens het werken ook genoeg nieuwe mensen.

Na het lezen benieuwd geraakt naar onze pools? Bekijk ons aanbod van verschillende pools of neem bij vragen vrijblijvend contact op met een van onze recruiters!