Skip to content
terug Naar blog

Ontdek carrièremogelijkheden bij Just Eat Takeaway via 365Werk

Afbeelding Ontdek carrièremogelijkheden bij Just Eat Takeaway via 365Werk

Welkom bij 365Werk, dé plek voor carrièremogelijkheden! Ontdek onze nieuwe samenwerking met Just Eat Takeaway, ook wel bekend als Thuisbezorgd. Kom meer te weten over dit toonaangevende bedrijf in de afhaal- en bezorgwereld en verken hoe jij onderdeel kan worden van het succesverhaal. Klaar om je carrière een boost te geven?

Just Eat Takeaway: hoe gaat het in zijn werk?

Leer alles over Just Eat Takeaway, het innovatieve platform voor online eten bestellen en bezorgen. Ontdek hoe dit wereldwijde bedrijf duizenden restaurants met hongerige klanten verbindt. Met 365Werk kun jij een belangrijke rol spelen in het succes van Just Eat Takeaway!

Als medewerker kan je de app downloaden om je beschikbaarheid door te geven en je rooster te bekijken. Het rooster wordt vervolgens altijd op donderdag bekendgemaakt. Via de app kun je ook orders ontvangen, navigeren en contact opnemen met Live Operations als je vragen hebt. Op je eerste werkdag ontvang je essentiële items van de driver captain bij de hub of een afgesproken punt, en je wordt toegevoegd aan een chatgroep met je collega's! Op deze manier ben jij helemaal klaar om je avontuur te beginnen.

365Werk en Just Eat Takeaway: Jouw sleutel tot een nieuwe carrière

Bij 365Werk bieden we toffe banen aan in samenwerking met Just Eat Takeaway. Als ondersteunend recruiter kun jij talentvolle mensen vinden die dit team komen versterken. Daarnaast zijn we ook op zoek naar maaltijdbezorgers in 15 steden. En we hebben nog meer goed nieuws voor je! Als je een kandidaat voordraagt en diegene wordt aangenomen, ontvang je een beloning van €100 netto. Hoe meer mensen je aanbeveelt, hoe groter de kans dat je extra geld verdient naast je salaris en eventuele fooien. Lekker toch?

Neem actie voor een nieuwe carrière bij Just Eat Takeaway!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Bezoek onze speciale landingspagina en ontdek alle vacatures van Just Eat Takeaway. Word onderdeel van dit bedrijf via 365Werk en maak deel uit van de bekende bezorgservice met de kenmerkende oranje kleding.

Wacht niet langer, geweldige kansen wachten op jou! Begin je (bezorg)reis naar een spannende nieuwe carrière bij Just Eat Takeaway via 365Werk.

We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan de toekomst van Just Eat Takeaway en 365Werk. Sluit je aan bij ons team en help mee op de bezorgfiets of ondersteun ons bij het vinden van geschikte medewerkers!