Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Jesse van Delden

Afbeelding Even voorstellen: Jesse van Delden

Jesse, kan je jezelf even voorstellen?

Tuurlijk! Ik ben Jesse van Delden en ik ben 23 jaar oud. Ik woon met mijn twee beste vrienden in Groningen samen en we kennen elkaar al sinds klas één van de middelbare school. Binnen 365Werk heb ik de rol van online marketeer. De meeste uitzendkrachten lezen regelmatig een nieuwsbrief die ik heb geschreven, ook schrijf ik de vacatures op onze site, ontwerp ik posters en flyers en plaats ik regelmatig wat op onze sociale mediakanalen. Ook ben ik betrokken bij grotere marketingprojecten zoals Payday, onze locatie in Amsterdam en social media rapportages.

In mijn vrije tijd trek ik het liefst mijn voetbal- of hardloopschoenen aan en maak ik lekker mijn hoofd leeg. Ook hebben wij een fanatieke padelgroep op het werk waarmee we regelmatig een balletje slaan, erg leuk! Verder ben ik betrokken als jeugdtrainer en zit ik in de jeugdcommissie bij mijn voetbalvereniging uit Winschoten. Bovendien doe ik graag gezellige dingen met mijn vrienden en familie zoals uiteten gaan, dagjes weg en festivals bezoeken. Ook de borrels op het werk vind ik altijd erg gezellig!

Als je een dag de mogelijkheid hebt om een ander persoon te zijn, wie zou je dan kiezen?

Als echte sportfanaat zou ik wel graag een dag willen ruilen met een bekende voetballer. Ikzelf voetbal in de kelderklasse en ik ervaar geen enkele druk tijdens het voetballen, alles voor het plezier! Daarom lijkt het mij als jongen uit de regio leuk om een dag met Virgil van Dijk te ruilen. Hij is natuurlijk al jarenlang actief op het allerhoogste niveau, kan gebruikmaken van de beste apparatuur in de sportschool en het lijkt mij geweldig om een keer in een super groot stadion te voetballen. Verder denk ik dat ik me ook niet snel zal vervelen als ik een dagje in zijn penthouse mag wonen.

Zo'n antwoord zag ik al wel aankomen! Als je op dit moment meteen ergens op reis naar toe zou kunnen gaan, welke plek kies je dan?

Omdat ik nog nooit buiten Europa ben geweest zal een lange vlucht wel een keer leuk zijn. Het lijkt me super om nog een keer naar Australië te gaan en met een rugzak lekker rond te trekken. Lekker in een tentje slapen, nieuwe mensen leren kennen en de gezelligheid van Australië opzoeken!

Als je eens nadenkt over het meest waardevolle advies wat je ooit hebt meegekregen, wat is dat dan?

Het meest waardevolle advies dat ik ooit heb gekregen, en wat altijd in mijn gedachten blijft hangen, is om te doen wat je leuk vindt. Het klinkt misschien als een cliché, maar het is wel de waarheid als een koe. Waarom iets doen wat je niet leuk vindt? Ik doe allerlei dingen in mijn vrije tijd waar ik volledig achter sta en wat ik leuk vind om te doen. Lekker veel tijd met vrienden en familie doorbrengen, lekker sporten en andere gezellige dingen doen. Vooral doen wat je zelf dus leuk vindt!

Bij de borrels vind jij het ook altijd erg gezellig, vandaar deze vraag. Als je een liedje op zet tijdens de vrijmibo, welk nummer is dit dan?

Haha, leuke vraag! Zoals ik al eerder had aangegeven vind ik de borrels op het werk altijd heel gezellig. Vooral in het Nederlandstalige genre ken ik erg veel meezingers. Ik kies dan voor: uit m'n bol, van André Hazes. Bij deze feestjes pak ik regelmatig de microfoon en zing dan uit volle borst mee. Super toch als dit totaal niet ongemakkelijk is om te doen als je met collega's bent?

Vond je dit nou een leuk verhaal om te lezen en wil jij ook graag deel uitmaken van het 365-team? Bekijk dan onze openstaande 365Werk vacatures en versterk ons gezellige team!