Skip to content
terug Naar blog

Hessel en zijn avontuur bij de culinaire vakschool via 365Werk

Afbeelding Hessel en zijn avontuur bij de culinaire vakschool via 365Werk

Zin om een kijkje te nemen in de culinaire wereld van Hessel? Deze topper sprong van de bediening naar de keuken dankzij de Culinaire Vakschool en 365Werk. We hebben even met hem gezeten om te horen over zijn avontuur vol passie, groei en onvergetelijke momenten.

Je hebt de opleiding aan de culinaire vakschool gedaan via 365Werk, hoe is dit bevallen?

Echt top! Na wat jaren in de bediening te hebben gestaan, kreeg ik de kans om de keuken in te duiken via 365Werk. En weet je wat? Ik kwam erachter dat ik het geweldig vind! De timing kon niet beter zijn: 365Werk en de opleiding kwamen samen en nu ken ik zowel de keukentheorie als de praktijk. Het voelde als een kans die op het juiste moment op mijn pad kwam.

Wat is je hoogtepunt wat je tijdens de opleiding hebt meegemaakt?

We bezochten een bioboerderij en kregen de kans om betrokken te zijn bij het hele proces van voedselproductie. Het klinkt misschien een beetje ongewoon, maar het was echt leerzaam en bracht me dichter bij het begrip van waar ons voedsel vandaan komt. We legden de nadruk op het respectvol omgaan met de ingrediënten en het belang van ethische en duurzame voedselproductie. Het was een unieke ervaring die mijn passie voor de culinaire wereld verder aanwakkerde.

Je hebt het via 365Werk gedaan, hoe is tijdens de opleiding het contact geweest met 365Werk?

Het contact met 365Werk was fijn. Ze waren altijd betrokken en zorgzaam. Zelfs als ik ziek was, checkten ze elke dag even hoe het met me ging. Het voelde echt als een vangnet en support waar ik op kon rekenen. Dat gaf me veel vertrouwen tijdens mijn opleiding.

Hoe vond je de begeleiding van je contactpersoon bij 365Werk?

De begeleiding van mijn contactpersoon bij 365Werk was top. De communicatie was vlot en duidelijk, en ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Af en toe kreeg ik zelfs een vriendelijk appje om te checken hoe het met me ging en hoe de opleiding me beviel. Het voelde persoonlijk en betrokken, wat mijn ervaring des te waardevoller maakte.

Wat heeft de opleiding jou voor resultaat opgeleverd?

Ik begon de opleiding met weinig keukenervaring, maar dankzij deze intensieve training heb ik in no-time de basis van koken onder de knie gekregen. Het heeft mijn culinaire vaardigheden aanzienlijk verbeterd en me het vertrouwen gegeven om in een professionele keuken te werken. Ik voel me nu klaar om mijn culinaire dromen na te jagen en creatieve gerechten te creëren.

Waarom zou je de opleiding aanbevelen?

Ik kan deze opleiding echt van harte aanbevelen! Als je snel een pro in de keuken wilt worden, is dit absoluut de weg te gaan. Het heeft mij niet alleen geholpen mijn culinaire vaardigheden te ontwikkelen, maar het heeft me ook kostbare tijd bespaard. De combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis is waardevol en zal je echt voorbereiden op een succesvolle carrière in de culinaire wereld.

Wil je nog iets anders hierover vertellen?

Zeker! De Culinaire Vakschool is niet zomaar een opleiding, het is dé plek om in een warme, gezellige sfeer het vak te leren. De passie voor koken en de liefde voor lekker eten zijn hier voelbaar in elke les.

Dus, als jij ook snel alle fijne kneepjes van het vak wil leren. Waarom meld jij je dan niet aan voor de culinaire vakschool! Ik sta jou natuurlijk vriendelijk te woord en kan al jouw vragen beantwoorden. Neem contact met mij op door te bellen naar: 050-3050086!