Skip to content
terug Naar blog

Werken als bezorger bij Thuisbezorgd: ontdek de voordelen

Afbeelding Werken als bezorger bij Thuisbezorgd: ontdek de voordelen

Een job met meer dan alleen salaris

Als je weleens de oranje jassen van Thuisbezorgd hebt gezien, heb je vast ook een keer gedacht: "Zou dat iets voor mij zijn?" Het antwoord is waarschijnlijk ja! Bij Thuisbezorgd stap jij in een wereld vol flexibiliteit, vrijheid en heerlijke bonussen.

Voordelen van het werken als bezorger voor Thuisbezorgd

1. Flexibele werktijden

Bij Thuisbezorgd heb je de vrijheid om je eigen werkschema te bepalen. Of je nu een student bent die wat extra wil verdienen of een tussenjaar hebt en de vrije tijd optimaal wil benutten, bij Thuisbezorgd vind je de flexibiliteit die je nodig hebt.

2. Ontdek jouw eigen stad

Stap uit je comfortzone en verken je stad terwijl je onderweg bent naar het bezorgen van heerlijke maaltijden. Ontdek verborgen juweeltjes en nieuwe buurten, allemaal terwijl je betaald krijgt!

3. Gigantisch veel collega's

Je maakt deel uit van een diverse en inclusieve gemeenschap van bezorgers. Van scholieren tot doorgewinterde bezorgers en mensen van alle leeftijden. Iedereen vindt z'n plek bij Thuisbezorgd.

4. Geen prestatiedruk

Alles draait om jouw welzijn. Je wordt per uur betaald, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het halen van bepaalde doelen. Ontspan, geniet van de rit en maak klanten blij met hun bestelling!

5. Salaris en bonussen

Het startend uurloon ligt op €14,68 (bij 21 jaar en ouder), maar kan al snel oplopen tot €17,57 door diverse bonussen. Zoals een avondtoeslag of aan de hand van de hoeveelheid uren die je werkt. Hoe meer uren, des te hoger de bonus. Daarnaast ontvang je een kilometervergoeding wanneer je je eigen vervoersmiddel gebruikt tussen de €0,10 en €0,31 per kilometer. Draag jij een vriend(in) aan dan kom je in aanmerking voor een Tik 'm aan bonus. Je ontvangt dan eenmalig een extraatje van ons tussen de €100 en €200 euro.

Hoe ziet een dag als bezorger eruit?

Je dag begint met het plannen van je routes met behulp van de handige app van Thuisbezorgd. Nadat je je eerste bestelling hebt opgehaald, ga je op pad om het eten bij de klant te bezorgen. Onderweg geniet je van de frisse lucht, de zon op je gezicht en het gevoel van vrijheid dat het bezorgen met zich meebrengt. Bij elke bezorging tover je een glimlach op het gezicht van de klant - een gevoel dat onbetaalbaar is!

Kom werken bij Thuisbezorgd

Toch eens proberen? Bekijk de beschikbaarheid van Thuisbezorgd vacatures bij jou in de buurt. Geen eigen fiets? No problemo, regelen wij voor je.

Lees ook: