Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Robert

Afbeelding Even voorstellen: Robert

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Robert!

Hoe lang werk jij al bij 365Werk?
Ik ben half augustus begonnen, dus inmiddels 2,5 maanden!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Op dit moment werk ik aan de voorkant van de HR afdeling, hier komen alle telefoontjes en mails binnen met vragen van uitzendkrachten en klanten. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan vragen over contractdetails, urenregistratie, uurlonen, vakantie uren/vakantiegeld, noem maar op. Alles wat maar te maken heeft met het werken voor 365Werk.

Hoe vind je het om tussen (bijna) alleen maar vrouwen te werken?
Haha, ik moet zeggen dat dat verrassend goed gaat. Al mis ik het af en toe wel om na het weekend even de voetbaluitslagen te bespreken. Maar gelukkig zijn er hier niet alleen maar vrouwen dus kan ik daar de mannen voor opzoeken.

Wat heb je gedaan voordat jij bij 365Werk kwam werken?
Ik heb Pyschologie gestuurd aan de RUG, hier heb ik mijn Bachelor in gehaald. Daarna heb ik mijn master Change Management gehaald, ook aan de RUG. Gedurende mijn hele studie heb ik bij Cantina Mexicana gewerkt. Daarnaast heb ik ook nog andere baantjes gehad bij onder andere De Sigaar en Team 050.

Mis je het werken in de horeca?
De werkzaamheden op zich mis ik niet na zoveel jaar. Wat ik wel altijd heel leuk heb gevonden aan de horeca is het omgaan met verschillende types mensen die je tegenkomt, de hectiek en het nabespreken van de dag/avond met collega's onder het genot van een biertje.

Wat vind jij zo tof aan 365Werk?
Binnen het team gaat iedereen informeel met elkaar om en worden dingen heel snel opgepakt. We werken met een jong team en zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld. Dit maakt het werk heel aangenaam en de communicatie makkelijker.