Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Leonie

Afbeelding Even voorstellen: Leonie

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Leonie!

Hoe lang werk jij al bij 365Werk?
Ik ben op 12 februari 2018 begonnen. Dus inmiddels al bijna 10 maanden!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik ben bij 365Werk begonnen met werken als uitzendkracht met de functie financieel administratief medewerker. Omdat het werk mij zo goed beviel ben ik na een half jaar in vaste dienst gekomen en werk ik nu nog steeds als financieel administratief medewerker. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Samen met twee collega's zit ik op de financiële afdeling.

En die twee collega's hebben nogal 'droge' humor. Hoe ga jij hiermee om?
Haha, ik moet zeggen dat dit mij meestal wel goed af gaat omdat ik toch wel dezelfde humor heb. Dus ik lach vooral met hun mee en probeer ze ook terug te pakken (helaas lukt dit niet altijd).

Wat voor opleiding heb jij gedaan voordat jij hier kwam werken?
Ik heb de opleiding bedrijfsadministratie aan het MBO in Groningen gevolgd. Hier heb ik in totaal 3 jaar over gedaan.

Wat vind jij zo tof aan 365Werk?
Het team van 365Werk is super hecht, er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor gezelligheid en grappen. We doen het werk daardoor echt samen, ondanks dat we hard groeien en inmiddels wel echte 'afdelingen' hebben. 
Daarnaast vind ik het fijn dat er met je mee wordt gedacht. Neem hierbij het voorbeeld dat ik als uitzendkracht ben begonnen. Door de fijne samenwerking hebben we gesprekken gevoerd over mijn wensen en werk ik nu in vaste dienst!