Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Lieze

Afbeelding Even voorstellen: Lieze

Deze keer is het de beurt aan mijzelf, Lieze. Voor deze editie heb ik dit uit handen gegeven en heeft mijn collega Zita mij een aantal vragen gesteld!

Hoe lang werk jij al bij 365Werk?
Ik ben op 29 januari 2018 begonnen, inmiddels al bijna een jaar dus.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Toen ik begon bij 365Werk werkte ik als recruiter en schreef ik ook alle vacatures. Inmiddels is mijn functie veranderd naar online marketeer! Dit betekent dat ik mij bezig houd met alle uitingen naar buiten; ik beheer de social media kanalen, schrijf wekelijks de nieuwsbrief, zet onze vacatures op verschillende kanalen online en zorg dat er nieuwsartikelen voor jullie klaar staan. Daarnaast zijn wij begonnen met het plaatsen van filmpjes, dus het opnemen en bewerken van het filmmateriaal kan ik sinds kort ook aan de lijst toevoegen :) 

Wat heb jij gedaan voordat je bij 365Werk kwam?
Ik heb de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond! Tijdens deze studie heb ik de richting Hospitality in Business gevolgd. Dit is mijn eerste 'echte' baan dus!

Wat is je grootste werkgerelateerde prestatie tot nu toe?
Zonder ervaring heb ik de online marketing op mij genomen en dit loopt aardig soepel. Dat is toch wel iets waar ik erg trots op ben.

Wat is je routine als je 's ochtends op kantoor komt?
Ik druk mijn computer aan, ik ga zitten en check als eerste mijn mail. Vervolgens kijk ik wat er op mijn planning staat en wat ik die dag af wil hebben. Daarna heb ik een dagstart met mijn collega's om te kijken hoe de vacatures er voor staan.

Wat vind jij zo tof aan 365Werk?
Dat je de mogelijkheid krijgt om te ontdekken wat je zelf leuk vindt, als voorbeeld dat mijn functie na nog geen 6 maanden zo is veranderd waardoor ik nu nog meer op mijn plek zit! Daarnaast krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen door een opleiding of cursus te doen. Ook is de sfeer binnen het team heel informeel, wat super fijn werkt!