Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Elise

Afbeelding Even voorstellen: Elise

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Elise!

Hoe lang werk je al bij 365Werk?
Ik ben aankomende april (2019) 3 jaar in dienst!

Jij hebt het bedrijf dus flink zien groeien in de afgelopen jaren, welke verandering is je het meeste bij gebleven en waar ben je het meest trots op?
Er zijn in die drie jaar natuurlijk heel veel dingen veranderd waarvan de meest zichtbare het aantal collega's is en hoe het kantoor er nu uitziet. Door de groei pasten we niet meer in ons oude kantoor en daardoor zijn we laatst intern verhuisd. Ik ben ook echt trots om te zien hoe het werving en selectie team is gegroeid. Waar het begon met af en toe een schoonmaakvacature is dit nu echt een team op zich.

Wat zijn jouw werkzaamheden nu?
Naast de standaard administratieve werkzaamheden ben ik op dit moment verantwoordelijk voor de vacatures binnen de zakelijke dienstverlening en ben ik voor vele klanten het aanspreekpunt. Naar mate we groter worden vinden we het nog belangrijker om goed contact met de klanten te hebben en op de hoogte te blijven van wat er speelt op de werkvloer. Om deze reden ga ik ook regelmatig bij onze klanten langs.

Daarnaast geef ik ook af en toe presentaties voor potentiële uitzendkrachten bij verschillende instanties zoals gemeente Groningen. Ook geef ik voorlichtingen wanneer een klant naar ons overstapt zodat de medewerkers weten hoe het bij ons werkt, dit proces vind ik erg leuk om te begeleiden.

Zijn jouw werkzaamheden veel verandert sinds je hier begon met werken?
Jazeker, toen ik bij 365Werk begon hield ik mij vooral bezig met administratieve werkzaamheden zoals contracten aanmaken en zorgen dat de verloning goed verloopt. Uiteindelijk kwamen er steeds meer vacatures en ben ik mij hier meer op gaan richten. Ik ben bewust deze kant opgegaan, omdat ik het klantcontact heel leuk vind.

Wat heb jij gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?
Ik heb HRM gestudeerd op Stenden in Leeuwarden. Tijdens mijn studie ben ik voor mijn minor Humanitarian Management voor een paar maanden naar Zuid-Afrika geweest. Ik heb het altijd al leuk gevonden om iets voor mensen te kunnen betekenen dus dit wou ik daarna graag combineren in mijn stage. Ik ben dan ook stage gaan lopen bij Defensie op de vliegbasis in Leeuwarden.

Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een callcenter, waar ik uiteindelijk door ben gegroeid naar sales coach. Hierna ben ik aan het werk gegaan bij een fieldmarketing bedrijf, waar ik alles regelde voor de salespromoters binnen de consumenten elektronica. Van daaruit ben ik terecht gekomen bij 365Werk!

Wat vind jij zo tof aan 365Werk?
De vrijheid die iedereen krijgt om zelf alles uit te zoeken en te doen wat je leuk vindt, je kan echt je eigen verantwoordelijkheden oppakken. Daarnaast is het natuurlijk heel tof om te zien dat wat je doet werkt, het bedrijf is enorm aan het groeien! Hierdoor krijg je ook een beeld van welke fasen een bedrijf allemaal doorloopt.