Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Melissa

Afbeelding Even voorstellen: Melissa

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie nou eigenlijk aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Melissa!

Hoe lang werk je al voor 365Werk?
Nadat ik was afgestudeerd in juli 2018 ben ik begonnen met zoeken naar een leuke eerste echte baan. Al snel zag ik de vacature van 365Werk voorbij komen op mijn Facebook tijdlijn en heb ik gesolliciteerd. Na een leuk gesprek kreeg ik te horen dat ik was aangenomen en in oktober kon starten. Sindsdien vliegt de tijd eigenlijk, want inmiddels werk ik hier dus alweer een half jaar. Volgens mij is dat een goed teken!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de werving en selectie voor functies in het facilitaire werkveld, waarbij ik zowel schoonmaakmedewerkers als projectmanagers en administratief personeel spreek. Deze sollicitanten kunnen uit de provincie Groningen komen, maar bijvoorbeeld ook uit Friesland, Overijssel of Noord-Holland. Dit maakt het lekker afwisselend. Het bezoeken van onze klanten hoort hier natuurlijk ook bij. Daarnaast ondersteun ik mijn collega Zita met het werven van personeel en het oproeppoules voor onze horecaklanten. Ik kom zelf uit de horeca, dus dan heb je snel leuke gesprekken! Ook maak ik vlogs en organiseer ik sinds kort onze vrijmibo! De vlogs gaan bijvoorbeeld over belangrijke gebeurtenissen binnen 365Werk of over het werken bij een van onze klanten.

Jij bent ook wel onze vlogger; moet jij niet een keer je eigen kanaal beginnen?
Haha, hm nee dat lijkt me geen goed idee! Ik vind het super leuk om dit voor 365 te doen, maar ik zie het niet voor me dat ik een vlog maak over wat ik bijvoorbeeld eet tijdens de lunch. Vrienden en familie willen wel eens een foto maken van het eten op tafel als het er leuk uitziet, maar daar krijgen ze de kans niet voor als ze met mij zijn. Ik heb dan de eerste hap alweer genomen haha!

Wat heb jij gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?
Ik heb Facility Management gestudeerd in Groningen. Naast de leuke feest- en terrasavondjes moest er natuurlijk ook gewerkt worden. Tijdens mijn studententijd heb ik altijd in de horeca gewerkt, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan en ik kan me eigenlijk geen leukere bijbaan voorstellen. Ook heb ik twee seizoenen op de receptie van een camping gewerkt, waar ik het erg naar mijn zin heb gehad. Ik vind het nu wel lekker dat ik vrij ben in de weekenden en dat ik niet altijd de laatste ben op een verjaardag.

Wat vind je zo tof aan 365Werk?
Er is veel vrijheid om eigen ideeën in te brengen en je kan zo snel groeien als je zelf wilt. Daarnaast werken we met een super leuk team! We werken 40 uur per week samen, dus dan is het belangrijk dat je het leuk hebt met elkaar vind ik. Ook de groei van het bedrijf vind ik erg indrukwekkend. Als ik een half jaar geleden vergelijk met nu, dan is het bedrijf in deze tijd echt gegroeid. Dit merk je aan het aantal klanten, maar natuurlijk ook aan de grootte van het team.