Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Laura

Afbeelding Even voorstellen: Laura

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie nou eigenlijk aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Laura!

Hoe lang werk je al bij 365Werk?
De tijd gaat super snel, inmiddels werk ik hier alweer 1,5 jaar.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Toen ik hier kwam werken ben ik begonnen als HR medewerker en was ik vooral verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte binnen 365Werk. Hierbij kan je denken aan het verwerken van de uren, het maken van contracten maar ook het beantwoorden van alle vragen van de uitzendkrachten en klanten. Omdat ik dit laatste vooral het leukst vind heb ik inmiddels de functie Accountadviseur. Ik vind het belangrijk dat onze zakelijke relaties een duidelijk aanspreekpunt hebben. Door het contact goed te onderhouden merk ik dat dingen sneller en efficiënter worden opgepakt. Ik ben nu ook meer betrokken in het overnameproces van nieuwe klanten. Hierbij ben ik het aanspreekpunt en help/informeer ik de nieuwe uitzendkrachten van inschrijving totdat zij een contract hebben en aan het werk kunnen.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Ik krijg er energie van om mensen te helpen zodat zij tevreden zijn. Het allerleukste vind ik dan ook om met de verschillende opdrachtgevers mee te denken en per situatie een oplossing te vinden. En dat komt nu ook weer terug in mijn werk als aanspreekpunt voor onze klanten. Het is altijd fijn als het uiteindelijk allemaal loopt zoals we willen!
 
Wat heb je gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?
Voordat ik bij 365Werk begon heb ik Facility Management gestudeerd, zoals wel meerdere collega's hier;)

Wat vind je zo tof aan 365Werk?
We hebben een heel leuk hecht en jong team! Daarnaast groeien we zo hard dat je ook snel in je functie kunt groeien. Er is veel ruimte om hier zelf invulling aan te geven zodat je echt de dingen kan doen die je leuk vindt. Ook waardeer ik het dat wij een team hebben waarbij humor voorop staat. Dit maakt de sfeer elke dag weer leuk!