Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Titia

Afbeelding Even voorstellen: Titia

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie nou eigenlijk aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Titia!

Hoe lang werk je al bij 365Werk?
Ik werk al bijna 2 jaar bij 365Werk, ik ben in de zomer van 2017 begonnen!

Jij hebt het 365 team de afgelopen 2 jaar dus flink zien groeien, hoe vond je dat om te zien?
Toen ik bij 365Werk begon, zaten we nog in een team van 4 meiden waarmee wij de front- en backoffice bemanden. Inmiddels zijn we met ruim 20 mensen! Ik vind het heel leuk om te zien dat er steeds meer mensen bijkomen. Ook al zijn we zo gegroeid, de sfeer is super goed gebleven! Ook is het tof om te zien dat er steeds meer functies ontstaan omdat we steeds groter worden. Hierdoor ontstaan er ook meerdere teams.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden vinden plaats aan de 'achterkant' van de HR. Dit betekent dat ik wel aan het werk ben voor alle klanten maar dat ik niet dat stuk klantcontact heb. Ik zorg ervoor dat de wekelijkse en 4-wekelijkse verloning goed verlopen. Om dit voor elkaar te krijgen houd ik me bijvoorbeeld bezig met het inschrijven van nieuwe klanten, het verwerken van de gewerkte uren en feestdagvergoeding, het doorvoeren van loonswijzigingen, het bijhouden van CAO's en het maken van plaatsingen. Alles om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd hun loon binnen heeft dus!

Wat heb jij gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?
Zoals meerdere hier heb ik Facility Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen! Na een jaar heb ik voor de richting Facility gekozen. Tijdens deze studie heb ik stage gelopen bij ZINN, waar ik een onderzoek heb gedaan binnen de facilitaire zaken.

Hoe ben je bij 365Werk terecht gekomen?
Ik heb mijn afstudeerstage gedaan bij Effektief Facility Services, zij zitten in hetzelfde pand als 365Werk. Via mijn afstudeerbegeleider vanuit Effektief ben ik bij 365Werk terecht gekomen. Op vrijdag kreeg ik te horen dat ik mijn studie had afgerond en op maandag kon ik al direct beginnen!

Wat vind jij zo tof aan 365Werk?
Je krijgt hier veel vrijheid en ruimte om alles aan het pakken wat je leuk vindt. Je krijgt ook snel verantwoordelijkheden waardoor je ook de ruimte krijgt om te groeien. Daarnaast hebben we een heel jong team met een informele en open cultuur en houden we vaak vrijdagmiddagborrels.