Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Tjep

Afbeelding Even voorstellen: Tjep

Deze keer is het de beurt aan Tjep!

Hoe lang werk je al bij 365Werk?
Ik werk al bij 365Werk vanaf het moment van oprichting. Als ik eerlijk ben weet ik niet eens meer wanneer dit precies was. Denk dat het nu zo'n 6 jaar is.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik werk als Lead Developer. Wij werken met een team Developers aan de interne applicaties van 365Werk. Ik houd me vooral bezig met het back-end gedeelte. Hier wil je vast een makkelijke beschrijving van, of niet haha? Het komt er op neer dat ik ervoor zorg dat de uitzendkrachten zich kunnen inschrijven, kunnen solliciteren op onze vacatures en hun gewerkte uren kunnen invullen. Doordat we dit allemaal in eigen beheer hebben overleggen we ook veel met HR.

Wat vind je het leukste aan jouw functie?
Voor het werk wat ik doe moet je eigenlijk best creatief zijn. Het leukst vind ik om vakinhoudelijke problemen op te lossen! Omdat wij op productbasis werken, en niet op projectbasis, werken we continu aan het verbeteren van de huidige applicaties en het bouwen van nieuwe applicaties. Hierdoor werkt ons team heel nauw samen en stuur je elkaar ook aan.

Wat heb jij gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?
Eerst heb ik de MBO opleiding automatisering afgerond. Daarna heb ik de Pabo gedaan en heb ik voor de klas gestaan op een basisschool. Hierna heb ik me laten omscholen en ben ik bij Halley Groep begonnen als junior webdeveloper. Daarna heb ik de overstap naar 365Werk gemaakt en is mijn focus gaan liggen op de back-end.

Wat vind je zo tof aan 365Werk?
Als ik naar mijn vakgebied kijk vind ik het vooral tof om hier te werken omdat je de kans krijgt om voor langere tijd aan een product te werken. Hierdoor heb je je eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast is 365Werk een heel jong en leuk bedrijf. Iedereen voelt zich verbonden met het bedrijf en werkt dan ook heel hard. Tof om te zien ook dat we zo hard groeien. Naast het werken zijn we allemaal ook wel in voor een geintje. Dit zorgt er voor dat er een ontspannen sfeer hangt!