Skip to content
terug Naar blog

Even voorstellen: Saraya

Afbeelding Even voorstellen: Saraya

Ik stel graag al mijn collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie nou eigenlijk aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Saraya!

Hoe lang werk je al bij 365Werk?

Ik ben eind april 2019 begonnen, dus inmiddels al bijna een half jaar!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik werk als frontoffice medewerker, dus ik ontvang alle bezoekers die het pand binnen komen. Wanneer zij een afspraak hebben zorg ik dat de juiste persoon wordt ingelicht. Als frontoffice medewerker zorg ik er ook voor dat het kantoor en de ontvangstruimte netjes blijven en bestel ik de boodschappen voor de lunch.
Daarnaast neem ik de telefoon op en handel ik de vragen af die hieruit naar voren komen, en ondersteun ik de recruiters en HR medewerkers in hun werkzaamheden. De recruiters help ik met het nabellen van sollicitaties, de HR medewerkers ondersteun ik door de inschrijvingen van nieuwe uitzendkrachten in het systeem te verwerken en zorg ik ervoor dat iedereen zich volledig inschrijft. Een combinatie van veel werkzaamheden dus!

Wat vind je het leukste aan jouw functie?

Het allerleukste vind ik dat ik bij de balie zit waardoor ik veel interactie heb met iedereen in het gebouw. De hele dag door komen er veel verschillende soorten mensen binnen, waardoor je veel afwisseling in gesprekken hebt. Hierdoor leer ik ook de gezichten kennen van de mensen die ik via de telefoon regelmatig spreek.
Daarnaast vind ik mijn faciliterende rol aan mijn collega's ook heel fijn, zoals het verzorgen van de boodschappen zodat we iedere dag samen kunnen lunchen!

Wat heb jij gedaan voordat je bij 365Werk kwam werken?

Ik heb de opleiding SAW afgerond op het MBO in Emmen. Hierna heb ik International Tourism Management gestudeerd in Emmen, maar dit was toch niet zo'n match. Ik ben toen verhuisd naar Groningen, de stad waar ik vandaan kom. Hier ben ik de opleiding HR gaan doen in combinatie met verschillende baantjes in de horeca zoals gastvrouw bij Holland Casino. En toen ik de vacature bij 365Werk voorbij zag komen heb ik direct gesolliciteerd! Op dit moment heb ik nog een halve dag per week colleges en werk ik de rest van de tijd bij 365Werk!

Wat vind je zo tof aan 365Werk?

Je wordt hier echt gezien als persoon. Er wordt niet gekeken naar je diploma's, maar naar je karakter en doorzettingsvermogen. Pas je in het team? Dan maakt het echt niet uit welke diploma's je allemaal wel of niet hebt. Hierdoor krijg je ook echt de ruimte om jezelf te zijn en te groeien binnen het team en je functie.