Skip to content
terug Naar blog

Onze hoogtepunten van 2019!

Afbeelding Onze hoogtepunten van 2019!

2019, wat een mooi jaar is dit geweest. We hebben het hele jaar super hard gewerkt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, nu is het tijd om terug te kijken naar wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd.

In 2019 begonnen we het jaar met 17 365'ers waardoor het kantoor waar we zaten te klein werd. In januari zijn we dan ook binnen ons pand naar beneden verhuisd. Inmiddels zijn we met een nog groter team; 25 man sterk. Dit betekent dus ook dat we allang niet meer met zijn alle aan de lunchtafel passen en in 2 rondes lunchen.

Met zoveel mensen was het ook tijd voor de volgende stap en we hebben ons eigen organisatiemodel geschreven. Hier staat alles in wat wij belangrijk vinden; hoe werken wij als team, wat verwachten wij van nieuwe 365'ers, wat zijn je beslissingsbevoegdheden en wat zijn de doorgroeipaden? Dat was nogal veel om over na te denken maar is heel waardevol om te hebben!

In het eerste halfjaar van 2019 hebben we een update gedaan van het huidige systeem. Deze update heeft het voor uitzendkrachten makkelijker gemaakt om hun uren in te vullen en heeft het voor werkgevers makkelijker gemaakt om deze uren goed te keuren. Daarnaast kunnen werkgevers nu alle belangrijke informatie over hun werknemers inzien; wat voor contract heeft iemand, hoeveel is het bruto uurloon en wordt iemand wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks uitbetaald.

Naast de update van het systeem hadden we in 2019 nog een enorm project lopen; onze nieuwe site! Eind september is deze eindelijk live gekomen en wat zijn we hier trots op! Een stuk persoonlijker, veel sneller en bovenal gebruiksvriendelijker. Nog steeds zijn we dagelijks bezig om de site nog meer te verbeteren zodat we zo veel mogelijk mensen aan een baan kunnen helpen.

Dit jaar stond ook in het teken van prijzen. Wies behoorde weer tot de top 100 van The Next Women, we hebben onze 3e FD Gazelle in ontvangst mogen nemen en we hebben het tot de finale geschopt van de Groninger Ondernemingsprijs! Een mooi resultaat wat we met het hele team hebben waargemaakt. Van het in elkaar zetten van de pitch, het maken van een bedrijfsfilm tot het plannen en organiseren van het jurybezoek.

En als kers op de taart stond eind 2019 in het teken van een volgend hoofdstuk van 365Werk. Wij gaan een tweede vestiging openen! In Amsterdam welteverstaan. Er is een nieuwe 365'er aangenomen die per eind januari onze klanten in het westen van het land nog meer gaat helpen en ondersteunen. Maar Groningen is en blijft onze hoofdvestiging, hier blijft de hele operatie gevestigd!

2020, wat een mooi jaar gaat dit zijn.