Skip to content
terug Naar blog

Klantcase: ‘Dienstverlening tot in het extreme’

Afbeelding Klantcase: ‘Dienstverlening tot in het extreme’

Het zijn twee van de bekendere feesttenten in de Groningse binnenstad, Club Kokomo en Beachclub Ocean 41. De eerste een trendy discotheek, de tweede een danscafé en cocktailbar in zomerse sferen. Eigenaar Bert Westerhof betrekt sinds dit jaar al zijn personeel via 365Werk, een beslissing waar hij geen seconde spijt van heeft gehad.

,,Het eerste dat in me opkomt als ik denk aan de samenwerking is de totale ontzorging. Over personeelszaken heb ik sinds 365Werk alles doet nooit gedoe meer. Dat is echt heerlijk.’’ Reken je de nieuwe zaak mee die Westerhofs zoon Maurijn binnenkort gaat runnen aan de Grote Markt, dan levert 365Werk meer dan honderd mensen.

Westerhof, die ook eigenaar was van de bekende cafés Het Zwarte Schaap en De Kosterij, deed al jaren zaken met hetzelfde uitzendbureau. ,,Daar had ik jarenlang een goede band mee, totdat mijn eigen contactpersoon er wegging. De korte lijnen die ik daardoor had, vielen weg, wat de samenwerking er niet makkelijker op maakte. Uiteindelijk heb ik eind vorig jaar de knoop doorgehakt en ben ik met verschillende partijen om tafel gegaan.’’

365Werk was logischerwijs één van die partijen. Het online uitzendbureau leverde al een klein deel van het personeel. ,,Dat de keus op 365 viel had te maken met de  scherpe prijs, maar zeker ook met de eerdere ervaring die ik al had opgedaan. Die was me zo goed bevallen, dat het voor de hand lag om de samenwerking uit te breiden.’’

Westerhof is er blij mee. Zeker ook omdat hij merkt dat zijn medewerkers er wel bij varen. ,,Wat echt goed is, is dat die ontzorging niet alleen voor mij geldt, maar ook voor mijn mensen. Die voelen zich een relatie, niet een nummer. Ze worden van allerlei zaken op de hoogte gesteld, krijgen snel antwoord op vragen en zijn heel blij met het overzicht dat ze op elk moment hebben. Het systeem werkt goed.’’

Toch is dat systeem niet de belangrijkste reden om 365Werk aan te prijzen, vindt hij. ,,Nee, dat gaat echt over de betrokkenheid, over het snelle schakelen en het meedenken. Dat is onovertroffen. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar dat vind ik echt. Als je helemaal aan het eind van de dag nog met een vraag komt, krijg je te horen: ‘wacht, ik zet mijn computer weer even aan, dan lossen we het op.’ Dat dienstverlenende tot in het extreme zit kennelijk in het DNA bij 365. Want hoe snel ze ook groeien, het blijft erin zitten.’’