Skip to content
terug Naar blog

Onze hoogtepunten van 2020!

Afbeelding Onze hoogtepunten van 2020!

Het is inmiddels eind december, dat betekent dat het weer tijd is om terug te blikken op het afgelopen jaar. Dit wordt een terugblik die we van tevoren niet hadden zien aankomen. Waar we eind 2019 vol enthousiasme het nieuwe jaar ingingen, lag de hele wereld nog geen 3 maanden later plat door het coronavirus.

Van de ene Skype meeting naar de andere Google Hangout, vanaf maart zag het onderlinge contact tussen collega's er opeens totaal anders uit dan we gewend waren. Vanaf de eerste lockdown is iedereen vanuit huis gaan werken. En op het moment dat deze blog online staat is dit opnieuw de realiteit.

Maar in de tussentijd hebben we natuurlijk niet stil gezeten! Er zijn updates uitgevoerd en nieuwe projecten gestart. Een van de grootste projecten was ons nieuwe logo. In juli is deze live gekomen en we zijn nog steeds super blij met deze stap!

Om het inschrijfproces makkelijker en sneller te maken hebben we een automatische ID kaart controle ingebouwd. Het systeem leest de gegevens uit en controleert of het om een geldig ID bewijs gaat. Handig voor de uitzendkrachten en handig voor ons!

Daarnaast zijn er stappen gemaakt in het verspreiden van onze vacatures. We zijn samenwerkingen gestart en Google for Jobs is live gegaan. Ook kunnen kandidaten zich sinds dit jaar inschrijven voor een vacature alert. Hierbij bepaal je zelf wanneer je een alert ontvangt over een nieuwe vacature. Dit alles zorgt ervoor dat we in 2020 een recordaantal sollicitaties hebben binnengekregen; bijna 8.000 via onze eigen site alleen al!

Ook dit jaar hebben wij meerdere prijzen gewonnen en stonden we in prachtige lijsten! Voor de vierde keer op rij zijn wij een FD Gazelle, voor de derde keer op rij stond Wies in The Next Women Top 100 en waren we te vinden in de Flexmarkt omzetranglijst top 100. Allemaal titels waar we trots op zijn en als team hard voor hebben gewerkt.

In 2020 begonnen wij het jaar met 25 365'ers en ook aan het einde van het jaar is het aantal collega's hetzelfde. Waar we in 2019 naar een groter kantoor zijn verhuisd waren we ook in 2020 toe aan meer ruimte. Door interne verhuizingen hebben we een extra kantoorruimte erbij gekregen. Zodat we, zodra we straks weer los kunnen, genoeg ruimte hebben voor een groeispurt.

'Groeien?' Denk je nu misschien. Ja, dat is wel waar wij naar streven. We weten dat het echt nog wel een tijd kan gaan duren, maar we kunnen niet wachten om deze bizarre periode achter ons te laten. Dat al onze klanten weer kunnen doen waar ze gelukkig van worden en dat al onze uitzendkrachten kunnen vlammen op de werkvloer! Tot die tijd zetten we onze schouders eronder en doen we wat we kunnen. 2021, we zijn er klaar voor!