Skip to content
terug Naar blog

Baas in LEAN: uitzendkracht geluksproces

Afbeelding Baas in LEAN: uitzendkracht geluksproces

Na het succesvol overdragen van het verbeterde ‘nieuwe klanten’ proces, hebben we in kwartaal 2 en 3 het uitzendkracht 'geluksproces' onder de loep genomen. Een echte hersenkraker bleek al snel. Want wat verstaan we nu onder uitzendkracht 'geluk'? Waarvoor kom jij als uitzendkracht je bed uit?

Workshop

Om hier antwoord op te kunnen geven zijn we samen met nieuwe betrokkenen met allemaal hun eigen waardevolle kennis het proces doorgelopen. Bij deze workshop hebben we het huidige proces erbij gepakt en zijn we gaan brainstormen waar we extra stappen kunnen zetten om het voor onze uitzendkrachten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Tijdens het brainstormen hebben we vrijwel geen kaders en houden we ons voor dat alles mogelijk is zodat we onze creatieve gedachtes op de vrije loop kunnen laten. Alle ideeën hebben we hierna vervolgens omgezet in acties op korte en lange termijn.

Contact met 365Werk

Zo willen wij dat je eerste werkdag niet zomaar vergeten wordt en kijken hier graag met jou op terug. We zijn ook erg benieuwd hoe je de FlexApp en het contact met ons ervaart. Mocht je toe zijn aan een contract voor onbepaalde tijd dan maken we daar een extra leuk moment van. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal handige extra’s op de planning staan, zoals een tijdlijn in de FlexApp. Hier kan je gemakkelijk zien welk contract je op dat moment hebt, over hoeveel weken je recht hebt op je pensioen en wanneer je toe bent aan de volgende fase! Ons doel is om jou als uitzendkracht zo lang mogelijk te behouden waarbij we jou hopelijk helpen aan een droombaan!

Continu verbeteren

Alle extra stappen zijn geïmplementeerd in het proces en overgedragen aan een interne collega die zorgt voor continue verbetering en waarborging. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat jij het als uitzendkracht bij ons naar je zin hebt. Ideeën voor verbeteringen zijn dan ook altijd welkom! Heb jij nog leuke tips voor verbeteringen, dan horen wij dat heel graag! Je kunt dit mailen naar [email protected].