Skip to content
terug Naar blog

Onze hoogtepunten van 2018!

Afbeelding Onze hoogtepunten van 2018!

Waar we in 2017 het aantal collega's verdubbelde, is dit in 2018 net niet het geval. Wel hebben wij weer een groei doorgemaakt; we begonnen het jaar met 10 collega's en we sluiten het jaar af met 17! Dit betekent ook dat er een verhuizing aan gaat komen in 2019..

In het voorjaar van 2018 zijn wij met een groep collega's begonnen met samen sporten. Op maandagochtend om 07:30 uur een half uur keihard knallen. Niet te doen hoor ik je denken.. Daar zijn de meeste van ons het mee eens; nog maar 4 collega's houden dit vol. Wat een bikkels!

Dit jaar zijn onze systeemontwikkelaars begonnen met het nieuwe systeem. Dit betekent dat wij over een bepaalde tijd een toffe nieuwe omgeving aan jullie kunnen aanbieden. Dit systeem maakt het makkelijker om losse diensten aan te bieden en te 'pakken'. Zeker iets om naar uit te kijken dus :) 

In de zomer hebben wij onze allereerste aanbesteding gewonnen! Voor ons is dit een hele belangrijke stap in het meespelen met de 'grote jongens'.

Wij zijn begonnen met vloggen! Wij vinden het leuk om jullie meer informatie te geven. Over 365Werk maar ook over onze klanten. Zo hebben jullie een duidelijker beeld wanneer jullie reageren op een vacature en leren jullie ons ook wat beter kennen.

Wij hebben dit jaar onze tweede FD Gazelle award in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat wij nog steeds tot de top 10 van snelst groeiende bedrijven uit Noord Nederland behoren.

Al met al wat het voor ons een fantastisch jaar waarin veel gebeurd is. Wij zijn super enthousiast over het komende jaar en zijn benieuwd wat 2019 ons gaat brengen!

Namens het hele 365Werk team een goed, gezond en gelukkig 2019 gewenst!