Skip to content
terug Naar blog

Lancering Wenote 3.0

Afbeelding Lancering Wenote 3.0

Gebeurt dit jou ook wel eens? Jij vertelt iemand waar je werkt, en diegene heeft er nog nooit van gehoord. Ons overkomt het zo nu en dan nog steeds en daarom starten wij een blog! Hiermee bieden we een kijkje achter de schermen, en houden we jou op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen.

Want innovaties, die doen we. En vandaag een heel belangrijke: namelijk de lancering van Wenote 3.0. Wij kennen Wenote als het systeem waar wij dagelijks in werken. De uitzend- en payrollkrachten kennen het vooral als de online pagina, waar zij uren invoeren en hun loonstroken inzien. Het is dus een upgrade met veel impact, die wij doen om het voor iedereen makkelijker, overzichtelijker en stijlvoller te maken. 

In Wenote 3.0. kunnen uitzend- en payrollkrachten super makkelijk hun gegevens invullen. Ook vakantiedagen en verlof worden nu online aangevraagd. Bovendien wordt er een melding gemaakt wanneer een ID kaart verloopt of er een nieuw contract klaarstaat. Maar wij zijn vooral heel trots en blij dat onze uitzend- en payrollkrachten online kunnen tekenen. Dit betekent dat overeenkomsten niet meer per post of mail gestuurd worden, maar de “handtekening” gewoon van achter de pc, of zelfs per mobiel gezet kan worden. Zoveel sneller!

Nu is Wenote 3.0 er niet zomaar gekomen. Wij hebben tijdens het brainstormen, ontwikkelen en testen hulp gehad van zowel klanten als uitzendkrachten. Zij hebben hun meest kritische pet opgezet en het systeem getest op gebruiksgemak, logica en uiterlijk. Na hun tips, hebben wij de puntjes op de i gezet en zijn we klaar voor de lancering.

Ben jij een van onze uitzend- of payrollkrachten? Dan horen we graag wat jij van Wenote 3.0. vindt! Vragen, opmerkingen of tips kun je mailen naar [email protected]

Dit was het dan, onze eerste blog. Ben je toch nog benieuwd wat het online uitzendbureau 365Werk precies doet? Bekijk dan eens dit filmpje op de homepage.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het minimum loon of de laatste ontwikkelingen binnen het ABU CAO? Neem dan een kijkje bij de andere nieuwsberichten.